Våra värderingar

Enkel

Vi säger som det är och krånglar inte till det.

Ärlig

Personligt anpassad rådgivning. Vi står för det vi rekommenderar.

Empatisk

Vi visar alltid medkänsla, uppmuntrar, peppar och hjälper till.

Om Pensionera

Pensionera grundades 2014 med uppdraget att förvalta och optimera våra medlemmars pensioner. Vi är baserade i Stockholm och har även kontor i Umeå och Malmö. Idag är vi en ledande leverantör av pensionsförvaltning och privat sparande.
Vårt uppdrag är att göra pensionerna enkla att förstå och erbjuda personligt anpassad rådgivning som vi fullt ut kan stå bakom. Vi arbetar för att på ett enkelt, ärligt och empatiskt sätt hjälpa våra medlemmar att planera och förbättra deras pensioner.

Vi specialiserar oss på personligt anpassade pensionsråd, designade för att ge våra medlemmar full insyn i deras pensionssparande, förståeliga analyser och råd, samt stöd för att optimera och höja deras pension. Varje rådgivning är anpassad för att möta våra medlemmars unika behov, risktolerans och hållbarhetsperspektiv.

På Pensionera tror vi på att göra pensionsförvaltning enkel och engagerande genom att utbilda och visa på möjligheterna till en god pensionsutveckling. Häng med på vår resa och skapa värdeutveckling och en trygg pension att se fram emot!

Resultat som talar för sig självt

+200K

Mer än 200 000 medlemmar som använder vår tjänst.

4.8 / 5

Kundbetyg hos Trustpilot.

+30 mdr

Mer än 30 000 000 000 under rådgivning.

Vår ledningsgrupp

Boka en tid som passar dig

Träffa rådgivare

Våra Rådgivare

Träffa våra finansiella rådgivare som hjälper dig planera drömpensionen. Boka direkt eller maila den rådgivare du vill ha kontakt med. Pensionsrådgivningen ges i första hand via telefon, men om du önskar och har möjighet att ses i Umeå eller Stockholm, mejla oss så ordnar vi det.

För trygg och säker rådgivning

InsureSec licencerade rådgivare

För att vi ska säkra kvaliteten på vår rådgivning har vi som mål att alla våra rådgivare ska vara InsureSec licenserade. InsureSec är ett bransch-regleringsorgan som ägs av Svenska Försäkringsförmedlares förening (SFM). Med hjälp av regelverk, disciplinnämnd, kriterier för kompetens och kunskapstester syftar InsureSecs verksamhet till att öka kvalitén och kundnyttan för rådgivning och distribution av försäkringar i Sverige.