1. 1. Om dig
 2. 2. Signering

  Genom att klicka på "Gå vidare" godkänner du att dina personuppgifter hanteras och skyddas i enlighet med PuL samt Pensioneras allmänna villkor.

  Produkt Värde
  En månad Pensionera Premium 299 kr
  En gratis pensionsrådgivning 1 788 kr

   

  Pensioneras affärsmodell

  Gratistjänsten

  Pensionera erbjuder privatpersoner att via en fullmakt få en sammanställning över sina pensionsinnehav. Vi visualiserar vilka försäkringar du har, hur mycket de är värda, och ger dig en prognos på vad du kommer få i pension per månad.

  Rekommendationstjänsten

  Utöver innehållet i gratistjänsten får du en utvärdering av alla dina befintliga fondval och vi visar hur du kan sänka dina avgifter och vilka fonder du bör byta till för att maximera din potentiella avkastning mot en måndsavgift på 150 kr.

  Premiumtjänsten

  Premiumtjänsten innehåller allting från Rekommendationstjänsten, plus en individuell genomgång och rådgivning av en licensierad rådgivare per år.

  Genom att istället betala en månadskostnad till Pensionera så kan vi ge digitala råd kring dina fonder och försäkringar. Pensioneras rådgivare får inte extra betalt för att de rådger kring fond A eller fond B, vi använder oss av robotrådgivning som alltid strävar efter att hitta de fonder som ger dig högst avkastning till lägst avgift. Därav kan du känna dig trygg med att din rådgivare ger dig det råd som faktiskt är bäst lämpat för dig och inte för rådgivarens plånbok.

  Vill få rådgivning utan att betala?

  Då kan vi fortfarande hjälpa dig, men till standardavgifter på dina försäkringar och får då ersättning av försäkringsbolagen.

  Vilken modell är bäst för dig?

  Anmäl dig till vår gratistjänst direkt till höger så kan vi räkna ut och transparent visa dig vilken modell du skulle tjäna mest på.

  Tveka inte, anmäl dig idag!

  Misslyckades

  Lyckades!

  Är du säker?

  Ja Nej